نام کشور


 

 نوع ویزا:

کشور  :

هشدارها :

مدارک : اصل : گذرنامه با اعتبار لازم – شناسنامه – گواهی اشتغال به کار( با قید سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا” به سر کار خود باز خواهد گشت – سه فیش آخر حقوق) یا جواز کسب یا روزنامه رسمی به لاتین – تمکن مالی – گردش مالی به لاتین ۳ ماه آخر – گواهی بیمه – سند مالکیت – دو قطعه عکس رنگی ۶در۴ – رزرو هتل – آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) – گذرنامه قبلی در صورت داشتن ویزا شنگن – ضمانت بازگشت به مبلغ ۳۰ میلیون تومان.

 

توضیحات: در ارتباط با ویزاهای شنگن مدارک مورد نیاز دروهله اول: *مدارک مناسب جهت توجیه ورود به این محدوده هدف از آن ونیز شرایط اقامت (مثال:بلیط رفت و برگشت هواپیما – برگه رزرواسیون هتل – دعوت نامه و…)*مدارکی دال بر بضاعت و تمکن مالی (پول نقد-چک های مسافرتی و…)*بیمه درمانی مسافرتی که در محدوده شنگن اعتبار داشته و هزینه ای بالغ بر حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را جهت مخارج مربوط به بیمارستان یا بازگشت و انتقال مجدد فرد به وطن تامین نماید. حضور شخص درخواست کننده هنگام انگشت نگاری الزامی می باشد بجز افراد زیر ۱۲سال.

 

 

اطلاعات تکمیلی

 

قیمت

۷۵۰ یورو

مدت اقامت

۱۰~۱۵روز

مدت اعتبار

طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویرا

ازتاریخ اثرانگشت ۱۴روز

 

اطلاعات اظافی

 

مسافران ایرانی، می‌توانند بدون نیاز به ویزا به چند کشور دنیا سفر کنند؛ طبق لیستی که در سال ۲۰۱۶ صادر شده، کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در مجموع ۱۱ کشور است. تعداد ۲۷ کشور هم صادرکننده ویزا در مرز برای ایرانیان هستند. صدور ویزا در مرز به این معنی است که مسافران در مقابل پرداخت مبلغی در مرز یا فرودگاه کشور مقصد، ویزای خود را دریافت می‌کنند. در این نوع ویزا، امکان ریجکتی وجود ندارد و دریافت ویزا ۱۰۰ درصد است
صدور ویزا در مرز
۱. کیپ‌وردر
۲. کومور
۳. جیبوتی: ویزای جیبوتی تنها تا ۱ ماه اعتبار دارد و بعد از ورود، بیشتر از این مدت نمی‌توانید در آن بمانید.
۴. کنیا: در صورت ورود به کنیا، تنها تا ۳ ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.
۵. ماداگاسکار: مدت زمان مجاز برای اقامت در ماداگاسکار بعد از ورود به آن، ۹۰ روز است.
۶. موزامبیک: بعد از ورود به موزامبیک تنها تا ۳۰ روز اجازه اقامت در آن را دارید.
۷. تانزانیا: ویزای تانزانیا بعد از ورود به کشور تا ۱ ماه اعتبار دارد و بعد از این تاریخ باید کشور را ترک کنید.
۸. توگو: ویزای توگو ۷ روزه است و بعد از این تاریخ باید از کشور خارج شوید.
۹. اوگاندا
۱۰. سیشل: مدت اقامت در سیشل تا ۳ ماه بعد از ورود است.
۱۱. موریتانی
۱۲. گینه بیسائو: بعد از ورود به گینه بیسائو تا ۹۰ روز اجازه اقامت در این کشور را دارید.
بلیط هواپیما