قيمت : ۹۰ دلار

نوع ويزا : توريستي

کشور : کنیا

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی ۶x4 ، کپی جواز کسب یا معرفی نامه از شرکت ، رزرو هتل وپرواز،آدرس و شماره تلفن منزل

 

توضيحات :

 

 

اطلاعات تکميلي

 

قيمت

۹۰ دلار

مدت اقامت

طبق تاریخ پرواز

مدت اعتبار

۹۰ روز

مدت اخذ ويزا

۷ روز کاری

 

بلیط هواپیما