قیمت : ۲۹۰ دلار

نوع ویزا : توریستی

کشور : کره جنوبی

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه(کپی ویزاهای شینگن یا کانادا در صورت وجود) واصل شناسنامه -واچر هتل-ترجمه صفحات اول و دوم شناسنامه-گواهی اشتغال به کار معتبر به زبان انگلیسی -ضمانت برگشت به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال -گردش و یا گواهی حساب بانکی – دو قطعه عکس ۳X4 -ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت -جواز کسب ترجمه شده -آدرس و شماره تلفن مسافر (محل سکونت )

 

توضیحات :

 

اطلاعات تکمیلی

 

قیمت

۲۹۰ دلار

مدت اقامت

۳۰ روز

مدت اعتبار

۹۰ روز

مدت اخذ ویزا

۱۲ روز کاری

 

بلیط هواپیما