??????????shingen

قيمت : ۴۶۰ یورو

نوع ويزا : توريستي

کشورهای حوزه شینگن

هشدار ها :حضور مسافر برای مصاحبه و انگشت نگاری سفارت الزامی است – افرادی که برای اولین بار اقدام به دریافت ویزا شینگن دارند اقامت بین ۰۷ الی ۱۴ روز امکان پذیر است.

مدارک : اصل گذرنامه با اعتبار لازم – ترجمه شناسنامه – گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی – تمکن مالی -گردش مالی به لاتین ۳ ماه آخر – ترجمه گواهی بیمه-ترجمه سند مالکیت- ۴ قطعه عکس ۳در۴ -رزرو هتل- آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) – گذرنامه قبلی در صورت داشتن.

 

توضيحات :در ارتباط با ویزاهای شنگن مدارک مورد نیاز دروهله اول عبارتند از: *مدارک مناسب جهت توجیه ورود به این محدوده هدف از آن ونیز شرایط اقامت(مثال:بلیط رفت و برگشت هواپیما-برگه رزرواسیون هتل-دعوت نامه و….) *مدارکی دال بر بضاعت و تمکن اقتصادی(پول نقد-چک های مسافرتی-کارت عتباری بین المللی و…) *بیمه درمانی مسافرتی که در محدوده شنگن اعتبار داشته و هزینه ای بالغ بر حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را جهت مخارج مربوط به بیمارستان یا بازگشت و انتقال مجدد فرد به وطن تامین نماید.

 

اطلاعات تکميلي

 

قيمت

۴۶۰ یورو

مدت اقامت

۰۷ ~ ۲۳

مدت اعتبار

طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزا

۴۵ روز کاری

 

بلیط هواپیما