??????????shingen

قيمت : ۷۶۰ یورو

نوع ويزا : توريستي ( VIP )

 کشورهای حوزه شينگن

هشدار ها :ويزاي فوق بصورت VIP اقدام مي شود

مدارک : اصل : گذرنامه با اعتبار لازم – شناسنامه – گواهي اشتغال به کار( با قيد سمت و تاريخ استخدام و حقوق ماهانه و تاريخ مرخصي و اعلام دارد که دارنده گواهي در پايان سفر مجددا” به سر کار خود باز خواهد گشت – سه فيش آخر حقوق) يا جواز کسب يا روزنامه رسمي به لاتين – تمکن مالي – گردش مالي به لاتين ? ماه آخر – گواهي بيمه – سند مالکيت – دو قطعه عکس رنگي ?در? – رزرو هتل – آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) – گذرنامه قبلي در صورت داشتن ويزا شنگن – ضمانت بازگشت به مبلغ ۳۰ميليون تومان.

 

توضيحات : در ارتباط با ويزاهاي شنگن مدارک مورد نياز در وهله اول: *مدارک مناسب جهت توجيه ورود به اين محدوده هدف از آن و نيز شرايط اقامت (مثال:بليط رفت و برگشت هواپيما – برگه رزرواسيون هتل – دعوت نامه و…)*مدارکي دال بر بضاعت و تمکن مالي (پول نقد-چک هاي مسافرتي و…)*بيمه درماني مسافرتي که در محدوده شنگن اعتبار داشته و هزينه اي بالغ بر حداقل ????? يورو را جهت مخارج مربوط به بيمارستان يا بازگشت و انتقال مجدد فرد به وطن تامين نمايد. حضور شخص درخواست کننده هنگام انگشت نگاري الزامي مي باشد بجز افراد زير ۱۲سال.

 

 

اطلاعات تکميلي

 

قيمت

۷۶۰ یورو

مدت اقامت

۱۰~۱۵روز

مدت اعتبار

طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزا

ازتاریخ اثرانگشت ۱۴روز

 

بلیط هواپیما