قیمت : ۲۳۰ دلار

نوع ویزا :توریستی- L عادی

کشور : چین

هشدار ها :در صورت خرید بلیط ویزا تخفیف دارد

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی ۶x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب ۱۳ میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

 

توضیحات :

 

 

اطلاعات تکمیلی

 

قیمت

۲۳۰ دلار

مدت اقامت

۳۰ روز

مدت اعتبار

۹۰ روز

مدت اخذ ویزا

۷ روز کاری

 

بلیط هواپیما