dubai


قیمت : ۲۲۴۰ درهم

نوع ویزا : توریستی مولتی ۳ ماهه

کشور : دبی-امارات(دوبی)

هشدار ها :

مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار – آدرس وشماره تلفن مسافر – فقط با پرواز امارات – چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۵میلیون تومان – آدرس محل اقامت در کشور امارات – اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر ۱۸ سال الزامی است (برای ارسال مدارک به اژانس در پنل مدیریت خود در قسمت آپلود مدارک اضافی نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایید)

توضیحات :این نوع ویزا همچون ویزاهای نرمال دوبی دو ماه اعتبار دارد و مسافر پس از اولین ورود به مدت سه ماه میتواند هر چند بار که بخواهد به دوبی وارد شود اما مدت اقامت مسافر در هر سفر نباید بیش از ۱۴ روز باشد چه در غیر اینصورت ویزا از اعتبار مولتی بودن ساقط شده و تنها مسافر باید از کشور امارات خارج شود. قیمت این ویزا حدودا دو برابر ویزای سه ماهه یک بار ورود است.

برای خرید بلیط با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۹۸۹۳۸۲۱۲

 

اطلاعات تکمیلی

 

 

قیمت

۲۲۴۰ درهم

مدت اقامت

۱۴ روز

مدت اعتبار

۶۰ روز

مدت اخذ ویزا

۷ روز کاری

 

اطلاعات اظافی

 

 

مسافران ایرانی، می‌توانند بدون نیاز به ویزا به چند کشور دنیا سفر کنند؛ طبق لیستی که در سال ۲۰۱۶ صادر شده، کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در مجموع ۱۱ کشور است. تعداد ۲۷ کشور هم صادرکننده ویزا در مرز برای ایرانیان هستند. صدور ویزا در مرز به این معنی است که مسافران در مقابل پرداخت مبلغی در مرز یا فرودگاه کشور مقصد، ویزای خود را دریافت می‌کنند. در این نوع ویزا، امکان ریجکتی وجود ندارد و دریافت ویزا ۱۰۰ درصد است
صدور ویزا در مرز
۱. کیپ‌وردر
۲. کومور
۳. جیبوتی: ویزای جیبوتی تنها تا ۱ ماه اعتبار دارد و بعد از ورود، بیشتر از این مدت نمی‌توانید در آن بمانید.
۴. کنیا: در صورت ورود به کنیا، تنها تا ۳ ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.
۵. ماداگاسکار: مدت زمان مجاز برای اقامت در ماداگاسکار بعد از ورود به آن، ۹۰ روز است.
۶. موزامبیک: بعد از ورود به موزامبیک تنها تا ۳۰ روز اجازه اقامت در آن را دارید.
۷. تانزانیا: ویزای تانزانیا بعد از ورود به کشور تا ۱ ماه اعتبار دارد و بعد از این تاریخ باید کشور را ترک کنید.
۸. توگو: ویزای توگو ۷ روزه است و بعد از این تاریخ باید از کشور خارج شوید.
۹. اوگاندا
۱۰. سیشل: مدت اقامت در سیشل تا ۳ ماه بعد از ورود است.
۱۱. موریتانی
۱۲. گینه بیسائو: بعد از ورود به گینه بیسائو تا ۹۰ روز اجازه اقامت در این کشور را دارید.

 

بلیط هواپیما